Литовит М - на прах, 150 гр.

BGN43.00
Tax included Доставка: 24 часа до офис на Еконт

При сезонен риноконюнктивит, алергичен ринит, алергодерматози, хранителна алергия, алергия при охапване(ожилване) от насекоми, лекарствена алергия, инфекционна алергия.

Quantity
Наличен

Литовит М (на прах,150 г)

При сезонен риноконюнктивит, алергичен ринит, алергодерматози, хранителна алергия, алергия при охапване(ожилване) от насекоми, лекарствена алергия, инфекционна алергия.

Форма: прах; тегло нето 150 гр.

Състав: зеолит природен – 100,0 %
Основни механизми на имуномодулиращето действие на “Литовит-М“:

      Повишение на метаболичния потенциал на фагоцитите.

      Повишение устойчивостта на клетките на кръвта към действието на токсичните вещества.

      Клетъчно запазващ ефект на мастните клетки.

      Активация на системите при мононуклеарните фагоцити.

      Повишаване вътреклетъчната активност на миелопероксидазата.

      Увеличаване интензивността на хемилуминесценцията.


Използването на “Литовит-М“  при нарушена дейност на имунната система, проявяващи се в алергични, автоимунни  състояния, значително намалят активността на дадените процеси ( Шурлыгина А.В., НИИКиЭЛ, 2001 ).
При работата в държавната областна болница в г. Новосибирск е доказано, че използването на “Литовит-М“ при алергодерматози, уртикария, нейродермит ефективно намаля лекарственото натоварване на болните, ускорява процеса на оздравяване. Исползването на “Литовита- М“ може да бъде напълно достатъчно при алергодерматози на фона на елементарна диета. Целесъобразно е неговото използване за профилактика и снижаване активноста на полинозите (сезонната алергия).
При алергични, автоимунни състояния, може да бъде крайно опасно използването на екстракти от растения и други органически биологически активни вещества поради сериозния риск от изостряне на заболяването.  “Литовит-М“ притежава свойства, присъщи на минерали с йонообменен и сорбционен ефект, но без да има в своя състав растителен компонент, и е по-предпочитан за използване при такива състояния.

Начин на приемане: за възрастни-по 0.5 чаена лъжичка прах, 2 пъти на ден, изпивайки ½ - 1 чаша вода, като е необходимо да се осигури 1,5-2 часа врем преди или след приема на лекарства, в продължение на 1 месец.

101009