Литовит С - 2.5гр, саше 40бр.

62,00 лв.
С вкл. данък Доставка: 24 часа до офис на Еконт

При дисбактериоза, за подобрение състоянието на стомашно-чревния тракт на фона и след приема на антибиотици и други лекарствени средства.

Количество
Наличен

Литовит - С

При дисбактериоза, за подобрение състоянието на стомашно-чревния тракт на фона и след приема на антибиотици и други лекарствени средства.

Форма : гранули, разфасовани в пакетче по 2,5гр. всяко, 40 броя в опаковка, тегло нето 100 гр.

Състав: зеолит природен (прах, с размер на частиците не повече от 0,25 мм) – 53,0%; пшенични трици– 24,1%; ръжени трици– 19,3%; бифидобактерии (щам B. bifidum № 791), не по-малко от 1*108 КОЕ/гр. – 3,3%; лактобактерии (щам Lactobacillus acidophilus Ep317/402), не по-малко от 1*108 КОЕ/гр. – 0,3%.

"Литовит-С" премахва разстройствата на  храносмилателната система, възникващи при прием на антибактериални препарати и антибиотици (дисбактериоза, метеоризъм, диария, запек и т.н.)

"Литовит-С":

   Премахва токсичните продукти от организма, образували се в резултат на болестта и в хода на прием на лекарствени средства,

   нормализира перисталтиката на червата,

   отстранява раздразнението на слизестата обвивка на храносмилателната система.

Триците в състава на продукта служат като субстрат за размножение на нормалната микрофлора на червата. В следствие на което, при приема на "Литовит-С" естествената микрофлора храносмилателния тракт се възстановява бързо. 

"Литовит-С" е източник на бифидо- лакто- бактерии. Препоръчва се прием на "Литовит-С" в течение на 15 - 30 дни след проведена лекарствена терапия за възстановяване на микрофлората на храносмилателната система.

Препоръчителна схема на приемане: 1,5 - 2 часа след приема на лекарствени средства по 1 пакетче 2 пъти на ден, с ½ - 1 чаша вода.

ЛИТОВИТ
101008